Love: Mawi Jewelry!

Wednesday, July 20, 2011




Mawi is London based jewelry house but worshiped worldwide!

When I first laid me eyes on Mawi's piece my jaws went to floor, since that moment I am a huge fan.

I adore their statement, modern cutting edge pieces made of finest materials such as gold and platinum which are base  for precious and semi precious stones. One is for sure, you can wear simple dress or just a tee and jeans and put a piece like this and go from girl next door to OMG Vouge cover look in a blink of an eye. The pieces are pricey, but if you set eye on a piece or you want to treat yourself, be patient and wait for sales, you can find them on Mawi.co.uk; or Net-a-Porter.

So, what do you think? Aren't they TDF or what?

Which one you like best?


Mawi je kuca nakita sa sedistem u Londonu, ali je obozavana sirom sveta!

Ako malo bolje pogledate, videcete ih u editorajailma Elle-a i Vogue-a, na glamoroznim eventima kako zveckaju na vratu ili oko ruke nasih omiljenih fashionista:)

Kada sam prvi put ugledala ovaj nakit, vilica mi je dotakla pod, ali bukvalno... To je bila ljubav na prvi pogled koja traje i dan danas :D

Obozavam njihov nakit zato sto su neverovatno dobro uradjeni i zato sto je perfekta kombinacija modernog cutting egde fazona i old school glamura.  Svi komadi su pozlaceni ili odradjeni od platine koja sluzi kao baza kao za drago i polu drago kamenje. Jedno je sigurno mozete da nosite najobicniju haljinu ili farmerke i majcu, stavite neki od ovih komada i od izleda devojke iz komsiluka dobijate OMG izgled sa naslovne strane Vogue-a. Komadi su skuplji, ali vrede... Ako hocete da se castite, budite strpljivi i sacekajte snizenje jer neki komdai idu cak i do minus 75%...Mozete ih pronaci na Mawi.co.uk i Net-a-Porteru:)

A sada ostaljam vas da uzivate:))) Kiss 

P.S. koji se komad vama najvise dopada?

























0 comments:

Post a Comment