Who's in a mood for an extra bling ?

Thursday, December 8, 2011Oh, I'm sure we all are, I mean after all it's December... Gosh I love this month, actually, I love holidays... Xmas tree, making New Year resolutions ( which I rearly stick to, but year after year they are still part of my NY ritual), making NY wishlists, and making list of presents for the people I care about:)
So, I have a great suggestion for both of those lists the Boccadamo  jewelry. This jewelry is crafted in Italy for almost 25 years. This stunning pieces are made from silver with semi precious stones and Swarovski jewelry. They have wide range of products from classic, to extravagant and playful pieces.

Hah, sigurna sam da ste svi u raspolozenju za extra bling... Ipak je Decembar :)...

Bas volim Decembar, uvek je neko desavanje i neka je pozitivna atmosfera u vazduhu... Obozavam praznike, kicenje jelke, euforiju, tu besomucnu kupovinu kao da sutra ne postoji i preukusnu hranu na trpezi, glamuroznu odecu, pravljenje NG odluka ( kojih se po pravilu ne pridrzavam, ali svake godine su tu kao deo mog ritaula:) i najsladje pravljenje sopstevene wishliste, kao i liste poklona za meni drage ljude...

Imam super predlog za sve vas koji ste u fazi smisljanja poklona - Boccadamo nakit. Ovaj prelep nakit se proizvodi  u Italiji vec 25 godina i sinonim je za eleganciju, otmenost i kvalitet. Izradjuje se od srebra i ukrasen je poludragim kamenjem i Swarovski  kristalima. Sto se tice modela imaju za svakog ponesto od svedenih decentnih komada do razigranih ali i extravagantnih komada. Kod nas ga mozete pronaci u Zlatari Stefanovic :)
0 comments:

Post a Comment